Retour en Terugbetaling

Het kan altijd voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht bevallen de glazen niet of gaat het evenement waarvoor de glazen nodig waren niet meer door. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

 

 

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

 

Nadat u de retour heeft aangemeld heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Nadat wij deze hebben ontvangen krijgt u het orderbedrag van uw retourzending gecrediteerd. U kunt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug verwachten, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

 

 

De kosten voor het retour sturen naar onze webwinkel zijn voor uw rekening. Deze verzendkosten per pakket bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

 

Producten kunnen niet geruild worden. Mocht u toch producten willen retourneren en hiervoor een nieuw product ontvangen? Wij adviseren u de producten eerst retour sturen en daarna gewoon weer een nieuwe bestelling te plaatsen met het gewenste nieuwe product.

 

 

De producten kunnen retour gestuurd worden naar het volgende adres:


Coppo

Diazweg 3a
4462 HG, Goes
Nederland

 

 

Stond het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op! Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden. U kunt ons, zowel telefonisch (+31 85 3032930) als via de mail (sales@coppo.nl), bereiken van maandag tot en met vrijdag: 09:00-17:00.

Hoofdmenu
Cart
Close
Back
Account
Close
Liquid error (layout/theme line 168): Error in tag 'section' - 'tax-selector' is not a valid section type -->