Over Coppo

Coppo is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve kunststof drinkglazen. Inmiddels is Coppo al jaren actief op de kunststof glazen markt. Alles begon vanuit het idee, dat het drinken uit een dun plastic wegwerpbekertje de smaakbeleving verminderd. Bovendien zijn de plastic wegwerpbekers ook nog eens slecht voor met milieu. Maar wat is dan het beste alternatief? Vanuit Coppo zijn wij op zoek gegaan naar de oplossing. Uiteindelijk kwamen we uit bij herbruikbare kunststof glazen, waarbij de beleving, de smaak en het drinkgenot niet verschillen van een glas/beker gemaakt van glas of plastic. Met deze kennis heeft ervoor doen zorgen dat Coppo inmiddels is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van onbreekbare, herbruikbare kunststof drinkglazen. Met ongeveer 200 verschillende producten is Coppo de grootste aanbieder van herbruikbare kunststof glazen van Europa!

Duurzaamheid als speerpuntBij Coppo staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen erg hoog in het vaandel. Niet alleen de producten, maar de hele manier van werken staat in het teken van duurzaamheid. Er wordt niet alleen gekeken naar de milieubewuste kant van de glazen, maar ook naar de consumptiesnelheid.

Zo hanteert Coppo het 3R model. Bij dit model vormen Reduce, Reuse en Recycle de basisregels. Naast minder consumeren, is duurzaam zijn vooral ook bewuster consumeren. Zo gaan onze glazen aantoonbaar langer mee. Je kunt ze wel 500 keer spoelen, in tegenstelling tot andere kunststof glazen die 50 keer minder lang mee gaan. 

Onze Glazen

Onze producten zijn ontwikkeld met de gedachte dat een glas het drinkgenot en de totale beleving van het drinken niet moet doen verminderen. De vorm, de helderheid, het gewicht en de details, van onze glazen, zijn daarom ook haast identiek aan dat van echt glas. Toch weten we bij Coppo dat ons product niet identiek is aan echt glas. Is het gebruik van echt glas uitvoerbaar en toegestaan? Dan moet je gewoon voor echt glas gaan. Maar voor al die andere momenten hebben wij alles in huis! Geen plastic bekertjes voor de goedkoopst mogelijke prijs, maar duurzame, kwalitatieve en onbreekbare kunststof glazen. Onze zorgvuldige keuze in kunststof heeft ervoor gezorgd dat onze glazen van uitstekende kwaliteit zijn. De glazen zijn onder nagenoeg alle omstandigheden onbreekbaar, vaatwasserbestendig (ook horecavaatwassers), herbruikbaar en 100% recyclebaar. Ons advies is om onze kunststof glazen net als echt glas te behandelen! Verder willen wij u graag nog wat meer tips mee geven:

Gebruikstips
- Spoel de glazen voor het eerste gebruiksmoment af
- Pas op met overmatige blootstelling aan citrussappen en Pastis dranken
- Voorkom overmatige blootstelling aan zonnebrand.
- Maak geen gebruik van schoonmaakproducten die krassen kunnen veroorzaken (bijv. staalwolborstels en schuursponzen).

Hoofdmenu
Cart
Close
Back
Account
Close
Liquid error (layout/theme line 168): Error in tag 'section' - 'tax-selector' is not a valid section type -->